HDPE-zamka pečat stan omot ili kutija Liner ili kartonu Lineron Roll LDPE

Detalji o proizvodu

HDPE sobe-zamka zapečatiti stan omot ili kutija za usne ili kartonu lineron roll LDPE
Niske gustoće polietilen okvir brod, kutija brod
Naziv artikla: Kutija brod, Box-brod, voća torbu, Apple torba, Bin Liner, poredane, kutija Liner, kutija unutarnji torbu, kutija unutarnji torbu, omota za okvir, Liner za kontejner, Liner za pakiranje


Prednost:
1. savršeno štite sadržaj od prašine, prljav i vlage
2. prilagođeno veličini i dizajnu, može uz zrak iz rupe po dizajnu
3. ispisuje svoj logotip je dostupan
4. ISO 9001 certificirana
5. više od 20 godina radnog iskustva, obitelj vlasništvu tvornice

Korištenje:
1. plastičnih kutija linijski brodovi, naziva se as'Carton Liners'are koriste uzgajivači voća i povrća, poljoprivrednici, meso packers, peradi procesora, prerada ribe, veleprodaja mesari, automobilski proizvođači, zrakoplovne, plastični proizvođača, a obrađena hrana za pakiranje higijenski linija kartonska kutija i osigurati proizvode dolaze čiste, svježe, sigurne i s minimalnim kvarenja.
2. ove folije plastičnih kutija može se koristiti u dodiru s hranom, uključujući meso i perad. Plastična kutija folije štite sadržaj pakiranja od prašine, prljavštine i vlage.
3. ove pažljivo dizajnirana Plastična kutija olovke su super jaki, okoliš-friendly materijala i praktične drawtape morati zatvoriti i prevoz.
4. plastične kutije su vrlo pogodna da se koristi kao vanjsko pakiranje za rasuti proizvoda kao što su suhomesnati proizvodi, male dijelove, praškastih proizvoda, itd.
5. plastične kutije su dostupne u širokoj paleti materijala, ispis stilova, boja, oblika i pakirane pojedinačno or'bag na roll'.


Kako se mjeri liner?
Izmjerite svoj box (L x W x D) u inča i koristite sljedeću formulu da biste pronašli torbu koja odgovara najbolje.
Brod L = okvir L + 2 inča
Brod W = W kutija + 2 inča
Brod D = okvir D + ½ (W okvira) + 6 inča


Poznati kao jedan od vodećih proizvođača i dobavljača hdpe sobe-zamka zapečatili stan omot ili kutija za usne ili kartonu lineron roll ldpe u Kini, Kangle plastika sada vam donosi visokokvalitetne proizvode iz svoje profesionalne tvornice. Ako ćete se veleprodaja kvaliteta plastike, provjerite ponudu s nama sada i također nude prilagođene usluge.

Upit